Verjamemo, da je individualen pristop prava pot za doseganje dobrih rezultatov in najboljši izkoristek bioloških potencialov posameznega gosta.

V procesu zdravstvene obravnave se glede na desetletne izkušnje posvečamo predvsem obravnavi gostov z nevrološkimi obolenji. Pri tem uporabljamo različne fizioterapevtske tehnike in masaže, kjer lahko izpostavimo protibolečinsko in respiratorno terapijo ter vodene vaje v terapevtskem bazenu.

Naš cilj je obravnavati vsakega posameznika kot celoto ter s strokovnim in prijaznim pristopom dela doseči izboljšanje splošnega počutja in olajšati težave pri gibanju.

Samoplačniška terapija

Za uspešno rehabilitacijo je izredno pomembno, da se s postopki fizioterapije prične čim prej po poškodbi, operaciji, bolezni ali pojavu akutnih in kroničnih težav, kar pa je zaradi dolgih čakalnih vrst v okviru osnovnega zdravstva velikokrat nemogoče. Samoplačniška terapija je ena izmed možnosti, da vam naši strokovno podkovani terapevti kar najhitreje pomagajo. Terapija se izvaja v prostorih, opremljenih s sodobno tehnologijo.

Izboljšanje pacientovega stanja v najkrajšem možnem času je naš cilj.

Naši terapevti imajo širok spekter znanj pridobljenih na strokovnih izobraževanjih. Vsakemu pacientu se individualno posvetimo in prilagodimo terapijo njegovim potrebam.

Skip to content