Restavracija Dva topola – Kjer se čas ustavi ob domači hrani v krošnjah dreves

Ekipa Restavracije DVA TOPOLA združuje tradicionalne slovenske jedi v edinstvena kulinarična doživetja.

Hrana je pomemben vir zdravja in dobrega počutja. Prav je, da ji posvetite posebno pozornost. Izpod rok našega kuharskega velemojstra in njegove ekipe se vsak dan rojevajo novi okusi, ki zadovoljijo prav vsakega.

Za dobrodošlico vas pričakajo zdravilni in osvežujoči napitki.

Restavracija sprejme do 180 gostov, zunanja terasa pa še dodatnih 40 gostov.

  • Pričakujemo vas vsak dan med 7. in 9. uro, 12. in 13.30. uro, 18. in 20. uro.
  • Rezervacija za zunanje goste obvezna, kontakt: 05 66 00 500.

CHEF Andrej Voh

Andrej je svojo kuharsko pot začel na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju leta 1990. Po uspešnem zaključku je svojo pot izobraževanja nadaljeval na Fakulteti za turistične študije v Portorožu nato pa še na živilskih tehnologijah, kjer je pridobil obsežna znanja s področja pekarstva, slaščičarstva in mesarstva tako na obrtni kot industrijski ravni.

Leta 2002 je kot civilni vojak prvič prevzel vodenje kuhinje v Dva topola resortu v Izoli. Istega leta ga je pot zanesla v pedagoške vode, saj je kot mlad učitelj začel poučevati kuharstvo, strežbo, turizem, naravno in kulturno dediščino ter osnove gostinstva na SŠGT v Celju.

Skozi vsa leta svojega dela je izrazito naravnan k naravi in prvinskim okusom v jedeh. Znanja in živila črpa iz okolja, kjer dela in ustvarja. Poseben odnos goji do dietnih jedi in se lahko pohvali z nazivom dietni kuhar.

Ker je po rodu s štajerskega, je pridobil znanja o vinih in se izobrazil za vinskega svetovalca – sommelierja in F&B managerja.

Posebno ljubezen goji do peke domačega kruha in pekarskih izdelkov, do priprave domačih marmelad in sokov ter peke slaščic.

Njegovo vodilo je trajnostno, sveže in domače kvalitete.

Skip to content