Dva topola resort je odlično izhodišče za krajše ali celodnevne izlete.

Želite raziskati zgodbe o morski in pomorski dediščini, okušati dobrote istrske zemlje in morja ali pa se samo sproščali ob vonju po soli in uživati v razgledu z istrskega gričevja. V izogib iskanju prevoza, lahko gostje hotela rezervirate transfer s prilagojenim vozilom za prevoz invalidov. Zaračuna se po veljavnem ceniku.

Za nadaljnje informacije ali želje vas prosimo, da kontaktirajte našo rezervacijsko službo na +386 (0)5 66 00 500 ali pošljite na booking@dtrslo.si.

Izola in Portorož

V Izoli se lahko odpravimo do arheološkega parka v Simonovem zalivu ali do Izolane-hiše morja, v starem mestnem jedru občudujemo arhitekturo, v zgodnjih jutranjih urah na pomolu pričakamo ribiča.

Nedaleč stran nas z vonjem vrtnic zapeljuje Portorož s pogledom na Forma vivo čez zaliv in Sečoveljskimi solinami v zaledju.

Piran in Koper

Piran – biser, bogat in zanimiv Pomorski muzej, za invalide dostopen akvarij s ponosno Benečanko na Tartinijevem trgu in mestnim obzidjem .

Skok do Kopra , Pokrajinskega muzeja v centru ali Škocjanskega zatoka v objem narave .

Lipica

Lipica s  prelepimi lipicanci in Postojnska jama s človeško ribico so nedaleč stran, idealni destinaciji za celodnevni izlet po dobrem zajtrku v Dva topola resortu in prav toliko oddaljeni, da ne pozabimo vonja okusne večerje, ki nas bo pričakala ob vrnitvi.

Grad Miramare

Ko uživamo ob dobri kavi ali soku na terasi bara ali na plaži Dva topola resorta, ni nič čudnega, če nas ob pogledu v modro daljavo zamika obisk gradu Miramare v Trstu.

Veliko možnosti je za ogled zanimivosti v bližini, raznovrstni dogodki se vrstijo en za drugim čez vse leto. Vse informacije o zanimivostih lokalnega okolja dobite na recepciji, po predhodni najavi pa vam lahko uredimo tudi prevoz s prilagojenim vozilom za invalide ali pa samo rezerviramo vstopnico za koncert v Avditoriju.

Skip to content